Avdulah Blerim pobednik takmičenja u učenju Kur’ana u Beogradu.

Avdulah Blerim osvojio prvo mesto na takmičenju u učenju Kur’ana u Beogradu, pod pokroviteljstvom države Libije

U ovom istorijskom događaju za Beograd i širu zajednicu, Avdulah Blerim, pripadnik aškalijske zajednice, osvojio je prvo mesto na takmičenju u učenju Kur’ana, koje je održano u glavnom gradu Srbije. Ovo prestižno takmičenje, pod pokroviteljstvom države Libije, okupilo je učesnike iz različitih delova zemlje, ali je Blerim svojim izuzetnim talentom i predanošću uspeo da se izdvoji i zauzme vodeću poziciju.

Avdulahova sposobnost da s dubokim razumevanjem i emocijom interpretira Kur’an ostavila je neizbrisiv utisak na žiri i publiku, potvrđujući njegovu izuzetnost u ovoj oblasti. Njegova pobeda nije samo lični trijumf već i moment ponosa za aškalijsku zajednicu i svedočanstvo bogatstva kulturne i verske raznolikosti naše zemlje.

Čestitamo Avdulahu Blerimu na ovom izvanrednom dostignuću i želimo mu mnogo uspeha u njegovim budućim nastojanjima. Njegova pobeda na ovom takmičenju ne samo da slavi njegovu ličnu posvećenost i strast prema učenju Kur’ana već i podstiče zajednicu da nastavi da podržava i promoviše takve događaje, koji obogaćuju našu kulturnu i duhovnu baštinu.