Rukovodstvo Saveta Aškalija uspešno prošlo obuke za napredne veštine komunikacije i pregovaranja.

U današnje vreme, efikasna komunikacija i pregovaranje su neophodne veštine koje vode ka uspešnom rešavanju problema i izgradnji produktivnih odnosa. Upravo sa tim ciljem, predstavnici Nacionalnog saveta Aškalija učestvovali su u specijalizovanom treningu posvećenom naprednim veštinama komunikacije i pregovaranja. Ovaj trening je bio prilika da se steknu nova znanja i unaprede već postojeće sposobnosti, što je od ključnog značaja za dalji razvoj i napredak kako na ličnom, tako i na institucionalnom nivou.

Među učesnicima ovog prestižnog treninga bio je i predsednik Nacionalnog saveta Aškalija, Muhamet Behrami, čije učešće dodatno ističe značaj i posvećenost ovom važnom aspektu profesionalnog razvoja.

Trening je bio fokusiran na praktičnu primenu teorije, kroz interaktivne radionice, studije slučaja i simulacije stvarnih pregovaračkih situacija, čime su učesnici imali priliku da u realnom vremenu testiraju i razvijaju svoje veštine. Ovakav pristup omogućio je dublje razumevanje materije i stvaranje čvrstih osnova za buduće izazove.

Završetak ovog treninga predstavlja važan korak napred za Nacionalni savet Aškalija, otvarajući nove mogućnosti za unapređenje komunikacije i pregovaračkih strategija unutar zajednice. Ulaganje u razvoj ovakvih veština ključno je za dalji napredak i izgradnju.